Bejelentés


Örök Balatoni panorámás telek Innen mindig látni a Balatont

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
ÖRÖK BALATONI PANORÁMÁS , dupla 2 külön helyrajzi számon lévő telek Balatonendréden. Csendes nyugodt környezetben, örök balatoni panorámával 5500 nm-es zártkerti ingatlan eladó. A Balaton, Zamárdin keresztül 8 perc alatt megközelíthető. Így az ember a 8 km hosszú Zamárdi szabad strandon pihenhet. A telek egyik felén található egy pince-présház besorolású ingatlan, 12 sor termő szőlő, számos gyümölcsfa, az almától a cseresznyén keresztül, a ringló, körte, barack, dió, megy fáig minden. Az ingatlan másik fele sík teljesen egyenes üres terület, ami akár egy másik épület építésére is alkalmas lehet.
A sarok teleknek közvetlen utcafronti része 200 m. Az 5500 nm-es telek szinte mindenegyes részéről látni a Balatont előtte völgy, így soha senki nem tudja épülettel vagy növényzettel leárnyékolni a kilátást. Az ingatlanról még rálátás nyílik, egy szép erdőfelületre, illetve az új M7-es autópálya egyes részeire is.
Tel: 06/30-2859-735
E-mail: sherpa@vipmail.huIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!